Managementvaardigheden

Pepijn

Leiderschap en waardegedreven management is een van de belangrijkste kwaliteiten van een succesvol bedrijf. Goed leiderschap zie je terug in het gedrag van medewerkers en het vertouwen van de klanten en partners. Medewerkers werken gemotiveerd en gericht, door zich in te zetten voor ‘hun bedrijf en klanten’ en bewegen moeiteloos mee in de (continue) nodige ontwikkeling, verandering en innovaties.

Hoe je met leiderschap het "waarom" van de organisatie kunt uitdragen naar medewerkers en klanten is het uitgangspunt, dat terug komt in verschillende managementonderdelen. Van Rijen Training & Advies levert trainingen op het gebied van managementvaardigheden die met name gericht zijn op het middenkader van de organisatie.

Doel: Effectief leiderschap
Duur: 1 tot 4 dagdelen
Diverse groepstrainingen 6 tot 20 pers.
Trainingsaanbod

Gesprekstechnieken

4 dagdelen | 6 - 12 pers.
Behandelt gesprekken die leidinggevenden houden met medewerkers, zoals functionerings-, ontwikkel- en verzuimgesprekken. Elk gesprek heeft een eigen doel, opbouw en aandachtspunten.

Leiderschapsstijlen

4 dagdelen | 6 - 12 pers.
We gaan op zoek naar de eigen voorkeursstijl van leidinggeven. Via meerdere modellen onderzoek je het effect van een stijl op medewerkers en jouw eigen sterke en zwakke stijlen.

Verzuimmanagement

3 dagdelen | 6 - 20 pers.
Aan de hand van casuïstiek worden protocollen en kort en lang verzuimgesprekken getraind. Behoeften en doelen van de organisatie (incl. HR) staan centraal.

Verandermanagement

4 dagdelen | 6 - 12 pers.
Veranderingen hebben impact op medewerkers en behoeften moeten snel opgepakt worden. Theorieën van Caluwe, Kotter en Fisher kunnen richtingen bieden in de verandercyclus.

Timemanagement

1 dagdeel | 6 - 12 pers.
Een uitdaging die iedere leidinggevende heeft is tijd efficient en effectief benutten. In deze korte training waardevolle tips en tricks binnen het speelveld waarin je acteert.

Van Rijen Training & Advies,
aandacht voor ontwikkeling!

Heeft u na het bekijken van de website ook aandacht voor ontwikkeling, groei en doelstellingen voor uzelf, uw team of de hele organisatie?
Pepijn

Laatste nieuws

Neem contact met mij op

Reigerstraat 19, Bergen (L)
06-24 09 61 73
info@vanrijentraining.nl


© 2018, Van Rijen Training & Advies
alle rechten voorbehouden