Kennismanagement

Pepijn

We willen allemaal steeds ‘slimmer’ werken en ‘iets doen’ met de kennis die in onze organisatie aanwezig is. Maar wat is kennismanagement precies? En waarom is het onmisbaar in een organisatie?

Dit gaat over het vastleggen, delen, gebruiken en managen van de tastbare én ontastbare kennis in een organisatie. Het doel hiervan is faciliteren dat zo efficiënt mogelijk kan worden toegewerkt naar de organisatiedoelen. Het inrichten en/of verbeteren van de manier waarop kennis in een (service- en sales)organisatie beschikbaar en valide is, is een expertise op zich.

Van Rijen Training & Advies komt na een quickscan binnen de organisatie met een gedegen advies. Implementatie van dit advies is als interim oplossing ook beschikbaar. Hierbij werken we samen met professionals die jarenlang ervaring hebben in grote en minder grote organisaties.

Voor: Team of organisatie
Duur: Maatwerk
Vorm: Intake, quickscan, advies en implematie

Van Rijen Training & Advies: E-learning verhoogt leerrendement

Inzet van e-learning kan het leerrendement verhogen. Daarnaast is e-learning een goede manier om op een efficiënte manier informatie naar een grote (decentrale) groep medewerkers over te brengen. Het ontwerpen, bouwen en uitrollen van e-learnings bieden we aan...

Intervisie

Pepijn

Begeleide intervisie is een vorm van functie- en persoonsgerichte ontwikkeling waarbij medewerkers op basis van gelijkwaardigheid een beroep doen op collega's om mee te denken over persoon- en functiegebonden problemen in een veilige setting. Dit meedenken gebeurt niet door het aandragen van oplossingen maar door het stellen van vragen.

Professionals komen in hun dagelijkse werk niet altijd toe aan reflectie of missen sparringpartners om uitdagingen te kunnen bespreken. Via intervisie-bijeenkomsten, gefaciliteerd door een ervaren trainer, worden deelnemers gesteund, uitgedaagd en geholpen met praktische tips om de eigen uitdagingen het hoofd te bieden.

Faciliteren (bedrijfs-)bijeenkomsten

Pepijn

Het presenteren van kwartaalcijfers, aankondigen van koerswijzigingen of reorganisaties worden in organisaties vaak uitgevoerd door hoger management. Medewerkers ervaren dit in de regel als verplicht nummer. Van Rijen Training & Advies helpt organisaties hier op een prettige en energieke manier meer uit te kunnen halen.

Verschillende evenementen vragen om verschillende manier om de medewerkers te betrekken en uit te dagen. Wij werken samen met verschillende professionals die uitgebreide ervaring hebben in het positief beïnvloeden van de deelnemers op een creatieve en energieke manier.

Pepijn van Rijen

Uw coach & adviseur

Van Rijen Training & Advies,
aandacht voor ontwikkeling!

Heeft u na het bekijken van de website ook aandacht voor ontwikkeling, groei en doelstellingen voor uzelf, uw team of de hele organisatie?
Pepijn

Laatste nieuws

Neem contact met mij op

Reigerstraat 19, Bergen (L)
06-24 09 61 73
info@vanrijentraining.nl


© 2018, Van Rijen Training & Advies
alle rechten voorbehouden