We bieden training, advies en coaching voor prestatieverbetering op persoonlijk- en teamniveau. Hierbij staat de waarde die organisaties willen creëren voor hun klanten centraal.

Het is onze missie om jouw ontwikkeling aan te laten sluiten op jouw ambitie.

Van Rijen Training & Advies is een gespecialiseerd trainingsbureau voor organisaties met klantcontact. Daarnaast trainen en coachen wij mensen die tijdens hun werk veel contact hebben met anderen. Dit doen wij over het volledige spectrum, dus voor leidinggevenden, teams onderling, relatie met externe partijen en klanten, etc.

Met professionals die ervaring hebben binnen het vakgebied, werken we doelgericht toe naar direct toepasbare ontwikkeling van uw team. Onze aanpak kenmerkt zich door praktische en directe toepasbaarheid. Door op de ontwikkeling van de medewerkers te focussen, stellen we organisaties in staat effectiever op basis van kernwaarden te functioneren.

We sturen tijdens onze trainingen & coaching op het verhogen van het leerrendement van het individu en team. Vanuit de ontwikkeling en groei van het individu, groeit het team, de organisatie en uiteindelijk ook het (bedrijfs)resultaat. De behoefte van de klant staat bij deze ontwikkeling centraal.

"Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg."
Albert Einstein

Pepijn van Rijen

Uw coach & adviseur

We werken met deze kernwaarden...


We denken win-win

Wij geloven dat ontwikkeling goed gaat als het resultaat oplevert voor de klant, de organisatie, het team, de medewerker, de leidinggevende, etc.

Kennis & vaardigheden het kapitaal

Wij geloven dat we door training en coaching werken aan het meest waardevolle kapitaal van een klantgerichte organisatie.

Persoonlijk contact

Wij geloven dat kennisontwikkeling het beste gaat door een mix van persoonlijk contact en ondersteunende digitale middelen.

Oog voor de persoon

Wij geloven dat iedere persoon en ieder team een maatwerkaanpak nodig heeft om aan te sluiten op de behoefte.

De klant centraal

Wij geloven dat ontwikkeling van het team of de organisatie het meest effectief is als de behoefte van de klant centraal staat.

Doelgerichte ontwikkeling

Wij geloven dat ontwikkeling efficient en effectief wordt als je doelgericht werkt naar een vastgesteld resultaat.

Laatste nieuws

Neem contact met mij op

Reigerstraat 19, Bergen (L)
06-24 09 61 73
info@vanrijentraining.nl


© 2018, Van Rijen Training & Advies
alle rechten voorbehouden